Kartal %100 Ekolojik Pazar’da Eko-Etkinlikler Başlıyor


Buğday Derneği ve yerel belediyeler tarafından düzenlenen %100 Ekolojik Pazarlar, şehir içindeki ekolojik yaşam merkezlerine dönüşüyor. 7 Şubat’ta Market savaşları ve Gıdanın geleceği filmlerinin yanısıra ücretsiz film gösterilerinin yanısıra, “Buğday Derneği işbirliğindeki %100 Ekolojik Pazarlarda tüketici güvencesi ve denetim” söyleşisi gerçekleşecek.


Şubat ayı boyunca Kartal %100 Ekolojik Pazar’da her hafta ekoloji söyleşileri ve ücretsiz ekolojik yaşam temalı film gösterileri gerçekleşecek.

7 Şubat Pazar

“Buğday Derneği işbirliğindeki %100 Ekolojik Pazarlarda tüketici güvencesi ve denetim” söyleşisi
Buğday Derneği, %100 Ekolojik Pazarlar Proje Koordinatörü, Batur Şehirlioğlu11:00 ve 14:30 (aynı söyleşi iki farklı saatte tekrarlanacak)

Ekolojik Temalı Film Gösterimi:
Market Savaşları (Grocery Storewars) kısa metraj Gıdanın Geleceği (Future of Food) uzun metraj12:30 ve 16:00 (iki film ardı ardına, iki ayrı seansta gösterilecek)
Nerede: Kartal %100 Ekolojik Pazar etkinlik çadırı.
Nasıl : Herkese açık ve ücretsiz. Rezervasyona gerek yok.
Neden: Buğday Derneği ve yerel belediyeler tarafından açılanekolojik pazarlar sadece ekolojik sertifikalı ürünlerinsatıldığı pazar yerleri değil, aynı zamanda ekolojik yaşam felsefesi ve kültürünün yaygınlaştırıldığı ekolojik yaşam merkezleri olmayı amaçlıyor.
Kim : Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği ve Kartal Belediyesi

Yorumlar

Popüler Yayınlar