Ödüllü “Organik Tarım” Konulu Afiş Yarışması

* Yarışmanın Konusu: Organik Tarım
* Yarışmanın Amacı:
Gelecek nesilleri korumak, toprak erozyonunu önlemek, su kalitesini korumak, enerji tasarrufu yapmak, kimyasalların insanlar üzerindeki olumsuz etkilerinden korumak, küçük çiftçilere yardım etmek, daha iyi kaliteli ürün elde etmek, pahalı ve kısa vadeli tarım yerine ucuz ve uzun vadeli tarım için, afiş tasarımları ile toplumun bilgilendirilmesini sağlamak ve dikkatini çekmek.
* Yarışma Koşulları
1. Yarışmaya 13 yaş üzeri, Grafikerler.net üyeleri katılabilir. Üyelik ücretsizdir.
2. Foruma kayıt olurken girmiş olduğunuz E-posta adresinizin geçerli ve kullanılır olması gerekmektedir. Aksi takdirde yarışma katılımınız geçersiz sayılacaktır.
3. Seçici kurul ve seçici kurulun birinci derece yakınları yarışmaya katılamazlar.
4. Eserler, Seçici Kurul tarafından “özgünlük”, “uygulamadaki başarı” ve “Organik tarıma kattığı değer” kıstası üzerinden değerlendirilecektir.
5. Afişlerde kullanılacak her türlü materyalin telif haklarından doğan sorumluluklar çalışma sahibine aittir.
6. Çalışmalar her türlü teknikle gerçekleştirilebilir.
7. Yarışmaya katılım için, katılımcılar grafikerler.net forumlarında yarışma için özel açılmış bölümde çalışmalarını konu açarak yönetimin onayına sunması gerekmektedir. Açılan konular ilgili yöneticilerin onayından sonra diğer üyelerin erişimine açılır. Konu açmadan önce hazırladığınız mesajınızı önizleme yaparak görselin doğru yüklendiğine emin olmanız gerekmektedir.
8. Eserler (PSD, CDR, FH, AI vb.), baskıya uygun olarak 297×420 mm ve 150 Dpi olarak sonuçlar açıklanmadan önce katılımcılardan talep edilecektir. Bu sebepten dolayı çalışmaların arşivinizde kalması gerekmektedir.
Forumda yayınlanması için göndereceğiniz çalışma görseli 750×1061 piksel 72Dpi ebatında olmalıdır.
9. Çalışmanızın üstünde, yarışmamıza destek olan firmaların logoları örnek şablonlarda görüldüğü gibi yerleştirilmelidir. Destekçilerimizin logolarını indirmek için tıklayınız.
10. Yarışmaya en fazla 3 adet çalışma ile katılabilirsiniz. Her şeye rağmen, mükerrer katılım yaptığı tespit edilen katılımcı, ödül kazandıysa bile ödülleri geri talep edilecektir.
11. Yarışmaya katılanlar, yarışma şartlarını okumuş ve Seçici Kurul kararlarının tamamı ile kabul etmiş sayılırlar.
Ayrıntılı Bilgi İçin;

Yorumlar

Popüler Yayınlar