10 Damlayla 2 Ayda 10 Kilo


Zayıflamak İsteyenlere Müjde!

“Beşi Bir Yerde Çayı” ve Bitki Özleri Size Mucize Yaratacak



“Beşi bir yerde çayı” ve bitki özleri yöntemi sorunsuz zayıflamak isteyenler için bir alternatif. Vücutta stoklanmış yağların parçalanarak yakılmasını sağlayan bu özel şifalı bitki çayı yemekten önce içiliyor. Ancak tok tutucu ve yağ yakımını hızlandıran bu içeceğin faydalı olabilmesi için içindeki bitkilerin toplanma tarihine ve saklanma şekline dikkat edilmesi gerekiyor.

Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt “pratik zayıflama” yöntemi olarak bu özel çayı geliştirdiklerini belirterek, şunlara dikkat çekti:

Canlandırıcı ve yağları ateşleyici doğal bir aracı

“Bitki özleriyle doğal kilo vermek zayıflamanın neredeyse garantisi oldu. Bu bitki özleri, bitkilerin hormonu sayılıyor. Bedendeki hormonlara eş değerde bir görevi olan bu doğal ürün, canlandırıcı ve ateşleyici doğal bir aracı. Bu uçucu yağ özleri naturel bitkilerin içinde yer alıyor ve buharla damıtılmak suretiyle çok katkısız bir yolla elde ediliyor. Bu bitki özünün içeriğindeki etken maddeler dolaşımı hızlandırıyor. Sağlık amaçlı olarak da kullanılan bu bitki özleri ve “Beşi bir yerde çayı” ile “inatçı” diye bilinen kilolar eriyor. Bitki özü, bir çay bardağına 10 damla damlatılarak içiliyor.

Bitkilerin öz değeri yitirilmeden

“Beşi bir yerde” çayının İsim Patent hakkı bizde. Piyasada ” Beşi bir yerde” ismiyle satılan ürünlerin arasında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı izinli tek ürün ve taklitlerininden sakınılması gerekiyor. Çok sayıda kadın bu sorundan dert yanıyor. Ülkemizin topraklarında yetişen bu şifalı bitkiler özellikle seçiliyor ve tam anlamıyla bir “yağ çözme” kaynağı olarak kullanılıyor.”

Bu ürüne Herbalium Doğal Bitki merkezlerinden ulaşılabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar